Dimecres 17 juliol 2024

Dimecres 17 juliol 2024

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Primer Celobert del 2024. Xarxa Feminista. Ca la Dona

4 maig | 18:30 - 20:30

La data s’apropa, i des de la Xarxa Feminista ja ho tenim tot llest per al nostre primer Celobert de l’any 2024. El títol que rep aquesta primera trobada és “Comencem a preparar-nos! Endavant amb les Jornades Feministes de 2026: entre totes i totis!”, i precisament volem això, convidar-vos a totes i totis a venir i compartir aquesta convocatòria, per tal de començar a definir els primers fonaments de les Jornades Feministes de 2026 amb una visió tan àmplia com sigui possible i construïda per totes les mans que vulguin col·laborar.

Volem que aquest Celobert serveixi per establir un horitzó que culminarà en la planificació i celebració de les Jornades de 2026, i tot i que anirem fent més trobades per conjugar-nos i organitzar-nos, volem expressar la importància d’estar en aquesta primera convocatòria, que suposarà una primera posada en marxa dels diversos grups de treball i un primer impuls per tal de retrobar-nos i revelar els nostres interessos, preocupacions i alegries que seran protagonistes dels diversos eixos temàtics.
Així doncs, us esperem a totes i totis el pròxim dilluns 6 de maig a Ca la Dona (c/Ripoll 25, Barcelona) i agraïm tota la difusió possible perquè, com més serem, més riurem!

 

 

*Esdeveniment per a dones, lesbianes, trans i altres identitats dissidents.

*Si tens criatures a càrrec, contesta aquest correu electrònic i posarem a disposició un espai infantil.

Mostra els detalls

Data:
4 maig
Hora:
18:30 - 20:30

Organitzador

Xarxa Feminista
Correu electrònic
xarxafem@xarxafeminista.org

Recinte

Ca la Dona
c/Ripoll, 25
Barcelona,
+ Mapa de Google