Dimarts 30 abril 2024

Dimarts 30 abril 2024

Compartir

Festa de la Creativitat de les dones emprenedores d’INCUBA a Hostafrancs

 

 

 

 

El dissabte 30, al matí, tindrà lloc a la Festa Major d’Hostafrancs, diverses activitats lúdiques, entre les que destaca la Festa de la Creativitat que ha organitzat el grup de Dones Emprenedores d’INCUBA.

 

Des de les 11 del matí, i fins a les 2 del migdia, a la plaça del carrer Vilardell 50 (al costat del Mercat), es hi haurà diferents tipus d’activitats. Tallers artístics, creatius i divertits, pensants per a  totes les persones assistents grans i petites (*).

 

alt

 

Les dones emprenedores del projecte Incuba conviden a retrobar el benestar que proporciona la vida creativa, en una acció comunitària per a totes les edats, entre les que hi haurà: Música, dansa, Fashion Show, desfilada de la vostra pròpia roba (*), gimcama, esport, i un petit taller educatiu “cervell-creativitat” .

El grup de dones d’Incuba desenvolupa un curs de formació de creativitat i empresa  per a emprenedores, realitzat des de febrer d’aquest any al local de la Fundació Gentis, a Vilardell 50. La presentació oficial i pública dels projectes desenvolupats tindrà lloc el 18 de octubre, i el treball es donarà per finalitzat el 8 de novembre d’aquest any.

 

 

alt

 

 

Incuba Dones Barcelona és un projecte d’intervenció social per a la millora de la convivència ciutadana i la cohesió social. Aquesta acció ha ofert durant aquest any un espai de formació i creixement d’idees emprenedores de caràcter comunitari, controlat i protegit, per a que dones d’escàs poder adquisitiu de diferent precedència i nacionalitat hagin pogut  construir la seva pròpia iniciativa comunitària, promocionant la interculturalitat i l’auto-ocupació dels col·lectius més vulnerables. Cal destacar que aquest projecte s’ha pogut desenvolupar gracies a la col·laboració de La Caixa i d’altres organitzacions. I és l’únic projecte de formació d’emprenedores on el foment de la creativitat ha tingut gairebé la mateixa importància que la creació del pla financer empresarial. La periodista de l’AMC, Elena Tarifa, ha impartit un taller (veure fotografia) sobre “Màrqueting i Comunicació”.

Més info sobre la Festa en PDFPrograma_Festa Hostafrancs

(*) Cal portar la peça de roba o un tros de tela per poder fer un dibuix propi per a la desfilada, a partir de  les 10: 30 del matí. Cal presentar-se a un dels estands d’Incuba, en una de les tres carpes instal·lades.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Sara Cuentas Youtube

Cooperació Catalana impulsa llibre sobre seqüeles d’esterilització forçada

La periodista de La Independent, Sara Cuentas A Lima, Perú, va tenir lloc aquest dijous...

Acte Fundació INDERA: Actuació Dones en Llibertat ( 9 de març)

Les DONES DE BLANC presenten la seva coreografía “DONES EN LLIBERTAT” per a commemorar el...

25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

"... la violència estructural s'amaga per cada cantó per recordar-nos a les dones que...