Dimecres 08 maig 2024

Dimecres 08 maig 2024

Compartir

Lleida: Premi Mila de Periodisme per a la igualtat de gènere / La Independent / Notícies Gènere

 

El Col·legi de Periodistes de Catalunya de Lleida per commemorar el 8 de març ha lliurat  la 9a edició del premi Mila de Periodisme per a la igualtat de gènere.

Ha estat presentat pel President del Col·legi de periodistes Rafa Gimena i la regidora de Polítiques d’igualtat Sara Mestres. Aquest premi té com a objectiu, potenciar les Polítiques de promoció de la dona, perquè es realitzin de manera transversal, garantint la difusió dels treballs premiats a traves dels mitjans.

 

 

  Rafa Gimena i Sara Mestre Foto: Paeria 

En aquesta 9a edició s’han presentat 25 treballs. Cada any va augmentant la participació, i aquest 2016 se n’han presentat 5 més a concurs. La dotació ha estat per a cada treball, de 1500 euros.
S’han premiat diferents categories: Mitjans digitals, el premi ha estat lliurat a Benoit Cros, titulat”Les àvies solars de Burkina Faso”, publicat al diari. és.

En “Audio visual” s’ha premiat a “Transsexualitat: El meu fill vol ser una nena” d’Enric Pinyol i Alex Frances, serà emès per TV3.

A la categoria de Premsa Escrita, s’ha premiat el treball de Mònica Pellicia, “Dones amb els peus a terra”, ja publicat a “El Periodico”. La categoria de Fotoperiodisme ha quedat deserta.

El lliurament de premis tindrà lloc el dia 10 de març a la Sala de Plens de la Paeria de l’Ajuntament de Lleida, en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Espais de Dones: AFAEMME

L 8217 Associació d 8217 Organitzacions d 8217 Empresàries de la Mediterrània AFAEMME és...

Alda Facio demana reflexió sobre privilegis europeus

Alda Facio Foto Prensa cba gov ar Alda Facio advocada i experta independent del Grup...

‘Estrènyer-se el cinturó’, Vídeo per Viqui Molins

La religiosa teresiana Viqui Molins planteja en una nova entrada del seu videobloc la diferència...