Diumenge 12 maig 2024

Diumenge 12 maig 2024

Compartir

Oveja Rosa, la primera revista per a famílies homoparentals

La revista digital Oveja Rosa és la primera revista dirigida a famílies homoparentals d’Espanya i d’Amèrica Llatina. Escrita en llengua castellana, el seu objectiu és “donar suport a la diversitat de les persones i les famílies i generar un espai d’informació, entreteniment, oci, opinió i debat per a gais, lesbianes i bisexuals que es plantegin la paternitat i la maternitat, i també per a les persones que estiguin en procés de formar una família i les que ja l’han format”.

Amb María Jesús Méndez com a directora i Yolanda López com a editora, Oveja Rosa és la segona revista de MíraLES Group, que ja edita des de fa anys la revista online per a dones lesbianes i bisexuals MíraLES. Aquest grup de comunicació LGTB madrileny també compta amb MíraLES Consulting, una empresa consultora especialitzada en el nínxol de mercat LGTB amb oficines a Espanya i a Xile.

 

Informar, acompanyar i ajudar
Oveja Rosa, la única revista digital especialitzada en gais i lesbianes que tinguin descendència o que en vulguin tenir, tracta temes de salut, estil de vida, parella, consultori d’especialistes, mares, pares, bebès, nens i nenes, adolescents, oci, cultura, literatura, cinema, viatges i qualsevol temàtica que pugui interessar i ajudar les famílies homoparentals, enteses com les famílies en què una parella d’homes o de dones es converteix en progenitora d’un o més infants.

 

 

cartell baixa

Segons la directora de la revista, María Jesús Méndez, Oveja Rosa neix per donar veu i espai a un sector de la societat que no cobreixen altres mitjans, i ajudar així a les famílies homoparentals a empoderar-se i a guanyar visibilitat social.

 


Presentació oficial

La revista Oveja Rosa és tan nova que s’ha llançat el 4 de novembre d’enguany i tot just es presenta oficialment en societat aquest diumenge 17 de novembre, en una jornada familiar a Madrid que inclourà bàsicament activitats dirigides al públic infantil, com ara teatre, concursos i jocs.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

A Grècia, les refugiades mantenen la dignitat als campaments

Anna Palou de Stop Mare Mortum Cada cop són més les accions que s...

On hi ha normativa hi ha alegria

OPINIÓ Aquest article no té res a veure amb el feminisme o sí ni tan...

València: Curs impartit per Irene Ballester sobre Art i Feminisme a Amèrica Llatina

Aquest curs impartit per Irene Ballester a la Universitat de València és gratuït i només...