Dilluns 01 juliol 2024

Dilluns 01 juliol 2024

Compartir

Iboga Summer Festival

Iboga festival és un festival innovador que porta talents amb el segell musical del Swing, el Ska i la música balcànica. Grups com Shantel, Mahala Raid Banda, Ska Cubano, entre altres seran a València amb les seves pasions. L’organitzacio del festival ha aconseguit reunir una sèrie de músics de qualitat suprema que brindaran al festival un toc de diversitat musical i sons potents i divertits. El festival, ple d’originalitat, serà en un lloc preuat per la seva bellesa i les seves platges a Xàbia-València.
Aquest any hi haurà diversos grups, entre els quals cal celebrar The Selecter amb la veu característica de Pauline Black, cantant i actriu anglesa integrant i fundadora de la Banda The Selecter que va rebre influencies en els anys 60 i 70 s del moviment negre Americà “American Black Power movement”. Aques moviment i l’ambient a Anglaterra li van brindar les bases per generar la seva pròpia identitat. Pauline Black ha escrit i parlat en diversos mitjans de comunicació sobre les seves idees que contenen una mirada critica a la societat. El seu treball com a artista ha merescut el nom de Reina de l’Ska. També és important destacar que haformat part del moviment “Two Tones” o la segona onada de l’Ska que afegeix rapidesa als ritmes originals de l’estil.

Aquesta gran artista i la seva banda es presentaran durant el festival iboga Summer Festival els propers 26 i 27 de juliol a Xàbia València.

Mes informació al web: http://www.ibogasummerfestival.com/

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Esther_Vivas

Aliments per menjar o llençar?

Vivim en el món de l’abundància. Avui es produeix més menjar que en cap...

Argentina: Convenio entre el Consejo Nacional de las Mujeres y la Universidad Nacional de José C. Paz

Buenos Aires, Jueves 8 de Septiembre de 2011 Convenio entre el Consejo Nacional de las...

IX edició del Taller de Documental Creatiu al Centre de Cultura de les Dones Francesca Bonnemaison

Un lloc per les dones on traslladar la idea a la pantalla Els documentals que...