Re-imaginat 2018

Catalunya: Criden a la 10ª Edició del concurs (RE)IMAGINA’T / La Independent / Notícies Gènere

L’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació convoca el 10è concurs (RE)Imagina’t amb la finalitat de promoure un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i afavorir la diversitat en la representació de les identitats de gènere i LGTBIQ+ , mitjançant la redacció de guions i la realització de peces audiovisuals.

 

Fins el proper 9 de novembre romandrà oberta la convocatòria de (RE)Imagina’t 2018/19 per a creacions audiovisuals no sexistes. Aquest concurs s’adreça a grups de nois i noies d’entre 14 i 18 anys dels centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis integrats en aquest organisme. La inscripció és gratuïta.

La iniciativa pretén impulsar la creació participativa de peces audiovisuals tot incentivant la implicació dels i les joves en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i les identitats de gènere.

Al web de l’Observatori hi ha la informació sobre les dues modalitats d’aquesta convocatoria: A: Idea, guió i storyboard i B: Realització d’una creació audiovisual.

 

Més informació:

L’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació

Compartir

Notícies breus