Dijous 28 març 2024

Dijous 28 març 2024

Compartir

Eleccions municipals 2011. Elsa Blasco d’ ICV


 Es presenta en el número 2 de la llista d’ICV. Blasco és des del 2007  la regidora de Dones i Joventut a l’Ajuntament de Barcelona. Durant el seu mandat com a regidora de Dones i Joventut ha entrat en funcionament el centre d’acolliment d’urgències per l’atenció a dones que pateixen violència.

A nivell de Joventut, sota el seu lideratge s’està desplegant el Pla d’Equipaments Juvenils de Barcelona. Aquest Pla ha suposat l’obertura de set nous equipaments juvenils i l’ampliació de dos més, entre d’altres aspectes

Elsa Blasco té 44 anys i és llicenciada en Filologia Francesa.

Ha format part de la Junta de l’Associació de Veïns del Baix Guinardó, membre del Secretariat de l’Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) i del Secretariat del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.
Va començar a militar al PSUC el 1982 i a la Joventut Comunista de Catalunya el 1985. Actualment és membre del Consell Nacional d’ICV.

 Va ser consellera-portaveu d’ICV al Districte d’Horta-Guinardó (1994-2001) i assessora del grup d’ICV a la Diputació de Barcelona (1991-1999), i després va ser coordinadora del grup municipal d’ICV a l’Ajuntament de Barcelona (1999-2003). Actualment és regidora del districte d’Horta-Guinardó des del 2003 i  membre de la Comissió d’Urbanisme, Infraestructures i Habitatge i de la Comissió de Cultura, Educació i Benestar Social.

Llegiu l’apartat Dones i polítiques de Gènere del Programa d’ICV. També podeu trobar més informació sobre les seves polítiques de dones en el bloc del cap de llista Ricard Gomà, en un article sobre un recent acte amb Dones amb Iniciativa, en què va a banda d’ella i el cap de llista hi van intervir la número cinc i coordinadora d’EUiA a Barcelona, Isabel Ribas, i la número 40 i independent, l’arquitecta Zaida Muxí.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Pressupost del Govern: Davallada del 55% del pressupost de Cooperació

Les ONG denuncien que amb el 5% del que el Govern deixarà d’ingressar pel nou...

XIPVG: “Avui, amb pocs canvis positius, seguim lluitant”

     Coincideixen connotades periodistes i comunicadores d’Amèrica i Europa durant el Seminari Web “Accés...

Què en pensa… Raquel Gil. UGT

Què en pensa… Raquel Gil. UGT Han existit iniciatives politiques que representen una aposta ferma...