Dissabte 23 setembre 2023

Dissabte 23 setembre 2023

novembre 21, 2019

Barcelona: La (Cenicienta) que vull ser. Dona i Canço

   

...

Barcelona: Cicle Empodera’t

 

...

Barcelona: Coral Perfomance #Metoo contra la Violéncia de Género

   

...

L’Equador: Cuidar-nos és fer revolució

    “No ho saps el què passa aquí i per això parles així”, em van dir. Com a dona migrant visquent a l’Estat espanyol fa gairebé 3 anys, he pogut constatar moltes realitats que abans desconeixia, a l’Equador on...

“L’ofici de periodista no el pots deixar mai: l’estimes!”

      Aquestes paraules de Montserrat Minobis i Puntonet s’han tornat a pronunciar a l’acte de Record i de Reconeixement d’aquest 22 d’octubre que, col·legues i amistats, li han fet a la periodista a La Cuina de l’espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

...

Foment de l’accés de dones a la indústria local

   Aconseguir que més dones s’integrin com a treballadores en igualtat de condicions en empreses del sector del metall, és un dels objectius principals del projecte MetallVallès. 

...

Valeria Luiselli: Testimoniar la història per l’imaginari col·lectiu

    “Creuen el desert i es lliuren als policies; és com una rendició a temps”, lamentava l’escriptora Valeria Liuselli a Barcelona. En diuen ‘crisi migratòria’ però “ningú es posa d’acord sobre res”. Cal “connectar l’estadística amb el rerefons”, explicar...

Maribel Nogue

Neus Català, un Testimoni de Lluita contra L’oblit

   OPINIÓ Amb 103 anys Neus Català ha tornat a aconseguir sobreviure a la mort. Primer als camps d’extermini nazis, i ara perquè el seu llegat roman entre nosaltres.

...
Tere Molla

A votar !!!

  OPINIÓ Just d’aquí uns dies tenim cita amb les urnes per les eleccions generals i, a la Comunitat Valenciana, per les eleccions autonòmiques. 

...

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.