Dissabte 02 desembre 2023

Dissabte 02 desembre 2023

juny 20, 2022

Soledad Jarquín denuncia davant l’ONU la impunitat a Mèxic

Astrid Espinoza Nieto. SemMéxico La periodista mexicana Soledad Jarquín denuncia davant l’ONU la impunitat a Mèxic per feminicidis que s’han d’investigar com a tortura.

...

Errar el tret amb Rússia

OPINIÓ Durant el franquisme i fins a la Constitució del 1978, qualsevol càrrec públic que volgués accedir a una plaça havia de jurar lleialtat als Principis del Movimiento Nacional per mostrar la seva adhesió al règim.

...

Les genealogies feministes d’ingressos bàsics

Per Alberto Tena. Sinpermiso  Podria semblar que els arguments feministes a favor dels ingressos bàsics han estat una cosa dels darrers anys, que van aparèixer a la calor de l’última onada de mobilització social.

...

Emprenedores ajunten voluntats per créixer

Per Redacció SEmLac Emprenedores cubanes aposten pel treball en xarxa per sortejar obstacles i guanyar coneixements.

...

Impacte de la pandèmia a la tasca quotidiana de les periodistes

Per Redacció AmecoPress Informe realitzat per la investigadora Nora Ligia Rugama González, el treball adverteix que la crisi sociosanitària ha exacerbat desigualtats existents.

...
Periodista y escritora

Nosaltres, les no-trans

OPINIÓ Com que ja no crec en la raó, tendeixo a pensar que s’ha expandit a l’atmosfera un virus, pols, essència o fragància que afecta les neurones impedint pensar.

...

Estat espanyol: Feministas al Congreso demana un 1 de maig 2022 amb protagonisme per a les dones

El partit Feministas al Congreso proposa als sindicats CCOO i IUGT que el proper 1 de maig assumeixin com a prioritari, per primera vegada en la història, la situació de les dones al mercat laboral ja que mai ha encapçalat...

Estat espanyol: Valoració de llocs de treball amb perspectiva de gènere

Elaborada una Eina de Valoració de Llocs de Treball per identificar i visibilitzar les diferències retributives entre dones i homes d’acord a la lesgislació de l’Estat espanyol.

...

Estat: Malasmadres i DKV se’n van de gira amb “L’hora de cuidar-se” al costat de Rozalén

Per Redacció AmecoPress “Malasmadres On Tour L’Hora de Cuidar-se”, la gira del Club de Malasmadres i DKV, torna el 2022 amb magnificència, amb parades en quatre grans capitals de l’Estat espanyol: Màlaga, Madrid, València i Barcelona.

...

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.