Serveis

.

FSM 2013 en imatges - LA INDEPENDENT

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Serveis - La Independent SERVEIS

Fotografies de Bárbara Boyero - La Independent 


Gal·leria - Tunísia 2013


 
   

Serveis La Independent

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

La Independent SERVEIS

serveisLa Independent-Serveis ofereix a qui interessi un ampli ventall de serveis a mida. L’especialització en comunicació amb visió de gènere fa de La Independent una agència d’avantguarda en el sector de la informació.

 

 

 

 

Serveis d'informació i comunicació

Comptem amb periodistes en diverses especialitats i amb formació en visió de gènere per al seguiment puntual de notícies o esdeveniments i per  a tasques de gabinet de comunicació; comptem també amb fotoperiodistes i realitzadores/rs audiovisuals; col·laborem en l'edició de materials informatius i de comunicació (revistes, newsletters)  i publicacions (informes, estudis,  llibres) en formats tradicionals i digitals; oferim serveis de corresponsalia així com de relatoria.

 

Serveis de gestió

Organitzem conferències, debats, jornades i congressos; activitats de formació: cursos i tallers; exposicions, cicles de cinema...

 

Serveis d'assessorament

Col·laborem en el disseny, desenvolupament i implantació d’estratègies  amb perspectiva de gènere amb l'objectiu global d'assolir una societat més equitativa  i  lliure de discriminacions en els àmbits de la formació, la comunicació i les organitzacions.

 

A qui poden interessar els serveis de La Independent ?

Mitjans de comunicació, agències de comunicació, publicitat i de relacions públiques;  insitucions públiques de govern: local, comarcal, supracomarcals, nacional, estatal i internacional; organismes públics i privats: fundacions, instituts, cambres de comerç;  entitats, associacions i organitzacions no gobernamentals; centres educatius: escoles, instituts i centres de formació ocupacional i professional; universitats i grups de recerca; empreses.

 

  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la