Esports

.

Gemma Abant segona a la Copa del Món U.C.I.

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per María Espinosa-Daudí - Fotos equip Abant Twins dijous, 30 de juny de 2011 16:45

poster

El Trial i BikeTrial català compta amb un futur ben plàcid gràcies a la presència a la competició de les germanes besones Abant que composen l'equip Abant Twins. Fa unes setmanes, Mireia aconseguia enfilar-se al podi del campionat europeu, mentre que una setmana més tard va ser Gemma la que es va situar al segon lloc de la Copa del Món UCI a la prova inaugural a Champvent (Suïssa). Una competició que enguany consta de cinc proves i encara passarà per França, Bèlgica,  Polònia i acabarà de nou a França.

Llegiu-ne més: Gemma Abant segona a la Copa del Món U.C.I.

 

El FC Barcelona guanya la Copa de la Reina de futbol

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per María Espinosa-Daudí - Fotos EFE dijous, 23 de juny de 2011 14:30

El Futbol Club Barcelona va guanyar la Copa de la Reina al vèncer al RCD Espayol per un gol a cero. El gol, que el va transformar l’Olga Garcia a la pròrroga, va decidir l’encontre entre els dos equips catalans.

DSC_9006_1


Llegiu-ne més: El FC Barcelona guanya la Copa de la Reina de futbol

 

No als uniformes ajustats

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per Sonia Ribó - Foto de felicidoniablog.blogspot.com i Mundo Deportivo dilluns, 13 de juny de 2011 19:10

El bàsquet femení està revolucionat i en peu de guerra. El motiu, una decisió de la FIBA (la Federació Internacional de Bàsquet) que ha decidit que les jugadores a partir d’ara a hauran de portar roba més ajustada per competir a l’eurolliga la propera temporada. La intenció és que les samarretes i pantalons s’adaptin a les formes del cos. És a dir, que marquin més.


uniforme_1

Llegiu-ne més: No als uniformes ajustats

   

L'esport femení interessa

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per María Espinosa-Daudí dilluns, 6 de juny de 2011 16:54

Sempre és una bona notícia que els mitjans de comunicació es posicionen a favor de l'esport femení, per això, des de la Independent, celebrem que la pàgina web Campeonas, dediqui el 100% del seu contingut als esdeveniments on les protagonistes són les esportistes, tenint així  una mica més de veu als mitjans de comunicació. 

campeonas

La pàgina web Campeonas, que des del mes de desembre de 2009 informa puntualment de tots els esdeveniments esportius on les protagonistes són les dones, és una de les millors plataformes que avui dia trobem per conèixer veritablement de la situació de l'esport femení.

Llegiu-ne més: L'esport femení interessa

 

A la directiva del Barça: AIXÍ, NO!

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per Montserrat Minobis dijous, 19 de maig de 2011 13:21

 Per Montserrat Minobis

El Barça acaba de proclamar-se campió de Lliga per tercera vegada consecutiva en l’era Pep Guardiola. Ens alegren aquets triomfs blaugranes i sobretot i fins ara, el to amb que sempre, almenys fins ara, s'han sabut expressar aquests triomfs .I fins ara, perquè com a sòcia i culé, dona i feminista,no puc més que avergonyir-me i dir que s’han equivocat del tot, amb la frase -millor dit- el dibuix pintat a la samarreta commemorativa d’aquesta victòria: dos pebrots símbol del més groller i descarat símbol masclista, que, a mi particularment i espero que a moltes altres dones sòcies i culés, ha causat estupor i incredulitat. Han guanyat perquè son bons (cosa que crec) o perquè nomes tenen un parell de collons? 

Espero que la directiva del Barça dóni una explicació clara del per què d'aquesta tonteria i estirabot que a ulls de moltes dones, aquelles que voldriem que fos utilitzat un llenguatge no sexista, sigui també present en el Club que fa gala de “ser més que un club”. I recordar-li alhora que un 32% de la massa social del club som dones.

   

Pàgina 10 de 15