Esports

.

Korfbal, un esport en igualtat de gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per Anna Massó. Fotos: Josep Font dissabte, 10 de setembre de 2011 20:10

korb3

 

Aquest divendres 9 de setembre, a Barcelona, la reconeguda internacionalment Selecció Catalana de Korfbal ha guanyat, per 23 a 17. Ha estat el primer partit en l’encontre internacional amb la Selecció Russa. Aquest cap de setmana continuen els partits oficials i avui 11 de setembre a les 13 hores tornen a jugar al pavelló d’esports de la Vall d’Hebron.


korb2

El korfbal és l’únic esport d’equip mixt al món, cada equip està format per 4 noies i 4 nois en igualtat de condicions. L’objectiu és encistellar a 3,5 m d’alçada i evitar que el defensor de l’equip contrari ho faci.


Llegiu-ne més: Korfbal, un esport en igualtat de gènere

 

Gemma Abant segona a la Copa del Món U.C.I.

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per María Espinosa-Daudí - Fotos equip Abant Twins dijous, 30 de juny de 2011 16:45

poster

El Trial i BikeTrial català compta amb un futur ben plàcid gràcies a la presència a la competició de les germanes besones Abant que composen l'equip Abant Twins. Fa unes setmanes, Mireia aconseguia enfilar-se al podi del campionat europeu, mentre que una setmana més tard va ser Gemma la que es va situar al segon lloc de la Copa del Món UCI a la prova inaugural a Champvent (Suïssa). Una competició que enguany consta de cinc proves i encara passarà per França, Bèlgica,  Polònia i acabarà de nou a França.

Llegiu-ne més: Gemma Abant segona a la Copa del Món U.C.I.

 

El FC Barcelona guanya la Copa de la Reina de futbol

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per María Espinosa-Daudí - Fotos EFE dijous, 23 de juny de 2011 14:30

El Futbol Club Barcelona va guanyar la Copa de la Reina al vèncer al RCD Espayol per un gol a cero. El gol, que el va transformar l’Olga Garcia a la pròrroga, va decidir l’encontre entre els dos equips catalans.

DSC_9006_1


Llegiu-ne més: El FC Barcelona guanya la Copa de la Reina de futbol

   

No als uniformes ajustats

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per Sonia Ribó - Foto de felicidoniablog.blogspot.com i Mundo Deportivo dilluns, 13 de juny de 2011 19:10

El bàsquet femení està revolucionat i en peu de guerra. El motiu, una decisió de la FIBA (la Federació Internacional de Bàsquet) que ha decidit que les jugadores a partir d’ara a hauran de portar roba més ajustada per competir a l’eurolliga la propera temporada. La intenció és que les samarretes i pantalons s’adaptin a les formes del cos. És a dir, que marquin més.


uniforme_1

Llegiu-ne més: No als uniformes ajustats

 

L'esport femení interessa

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per María Espinosa-Daudí dilluns, 6 de juny de 2011 16:54

Sempre és una bona notícia que els mitjans de comunicació es posicionen a favor de l'esport femení, per això, des de la Independent, celebrem que la pàgina web Campeonas, dediqui el 100% del seu contingut als esdeveniments on les protagonistes són les esportistes, tenint així  una mica més de veu als mitjans de comunicació. 

campeonas

La pàgina web Campeonas, que des del mes de desembre de 2009 informa puntualment de tots els esdeveniments esportius on les protagonistes són les dones, és una de les millors plataformes que avui dia trobem per conèixer veritablement de la situació de l'esport femení.

Llegiu-ne més: L'esport femení interessa

   

Pàgina 10 de 15