Esports

.

La pilot Laia Sanz vol repetir triomf al Dakar 2011

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per Sònia Ribó dimecres, 30 de novembre de 2011 19:37

Laia Sanz prepara aquests dies el segon assalt al Dakar. Després de ser la primera esportista de l'estat espanyol en guanyar aquesta mítica cursa ara el repte és encara més gran: repetir triomf.


LAIA_SANZ_AL_DAKAR

Llegiu-ne més: La pilot Laia Sanz vol repetir triomf al Dakar 2011

 

Del podi al Senat

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per Sònia Ribó dijous, 10 de novembre de 2011 13:36

Míriam Blasco va ser la primera dona de l'estat espanyol en guanyar una medalla d’or en uns Jocs Olímpics. Va ser en judo a Barcelona’92. Ara és senadora. Fa 11 anys que treballa per l’esport femení des del rovell de l’ou, des d'on es prenen les decisions, des d'on comença el canvi. Porta tota la vida obrint portes. Ara, en plenes Eleccions Generals es prepara per una nova etapa: ser la primera dona que defensa al Congrés dels Diputats la igualtat en l’esport. “És una cambra amb més representació i per mi seria un orgull poder ser l’altaveu per seguir avançant”.

MiriamBlascoSenadora_cara

Llegiu-ne més

 

Barcelona celebra la setmana esportiva de les dones del 6 al 18 de novembre

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per L.I. dijous, 3 de novembre de 2011 12:41

Una iniciativa que pot ajudar a recórrer una part del camí per assolir la igualtat de gènere en el món de l'esport

Entre el diumenge 6 i el divendres 18 de novembre, l'Ajuntament de Barcelona organitza una sèrie d'activitats esportives per a dones.

La primera activitat i segurament la més important serà la Setena Cursa de les Dones que tindrà lloc el proper diumenge dia 6, i que recorrerà 6 quilòmetres, sortint des de l'Avinguda Reina Maria Cristina a les 10 h. És pot fer corrent, caminant, xerrant... participant en un acte de solidaritat amb la lluita contra el càncer de mama que vol fomentar l’esport femení. Informació i inscripció a: www.carreradelamujer.com

La segona activitat serà la nocturna "Caminada de les Dones" que recorrerà cinc quilòmetres, el dia 11 de novembre, a les 21 h, i que sortirà des de la Plaça Catalunya de 5 Kilòmetres amb sortida de Plaça de Catalunya i per la qual no es necessita inscripcció (punt de trobada: escultura de "La Deesa o l'Enigma").

Finalment, el divendres, 18 de novembre es desenvoluparà una jornada de reflexió, debat i reconeixement al INEFC Barcelona (Avinguda de l'Estadi s/n. Montjuic) que parlarà sobre el valor de l'esport amb una taula de debat sobre el "Dilema entre valors i estratègies en la promoció de la pràctica esportiva femenina". També en aquestes jornades, es lliurarà el V Premi Dona i Esport "Mireia Tapiador.

Més informació a: www.bcn.cat/esports

   

Descobrint el ciclisme en Mountain Bike

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per Sònia Ribó dijous, 20 d'octubre de 2011 01:37

Treure el màxim rendiment a la bicicleta de muntanya, fomentar aquest esport i a més ajudar en la lluita contra el càncer de mama. Aquest és el triple objectiu del primer B-PRO Mountain Bike de la Dona que arriba a Sitges aquest cap de setmana. L’organitza la revista Bike, líder en bicicleta de muntanya a Espanya. És exclusiu per a dones i s’ha convertit en l’esdeveniment de Mountain Bike femení més important de l’estat.


MB2

Llegiu-ne més: Descobrint el ciclisme en Mountain Bike

 

Anna Tarrés o com fer de la natació sincronitzada un esport d’elit

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per Sònia Ribó dijous, 6 d'octubre de 2011 09:31

La seleccionadora de natació sincronitzada ha aconseguit portar a la primera línia mediàtica un esport que fa 20 anys era totalment desconegut  pel gran públic. L’Ajuntament de Barcelona li reconeix el mèrit atorgant-li la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu

tarres

La natació sincronitzada s’ha convertit en sinònim de medalla en totes les competicions. Des d’uns europeus a uns jocs olímpics, passant per uns mundials.

Llegiu-ne més

   

Pàgina 9 de 15