Esports

.

Donasport es consolida a Barcelona

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per Carme Pollina. Agència Chart_Kommunik / La Independent dimecres, 27 de febrer de 2013 21:09

Com a novetats inclou ioga, contact improvisació i una calçotada

Donasport_baixa

Donasport se celebra a Barcelona per quart any consecutiu al voltant de la celebració del 8 de març. Organitzat des de l'any 2010 per Dona Panteres Grogues, la divisió del Club Esportiu LGBT Panteres Grogues que impulsa la pràctica esportiva entre el col·lectiu de lesbianes, Donasport proposa enguany 15 activitats esportives i 5 activitats lúdiques a diferents espais de Barcelona entre l'1 i el 17 de març.

Llegiu-ne més: Donasport es consolida a Barcelona

 

País Valencià: L'exposició fotogràfica "Dones i esport" arriba a Catí i Forcall

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per L.I. dijous, 14 de febrer de 2013 17:44


La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I ha programat l'exposició fotogràfica "Dones i esport", de la fotògrafa Núria López Torres, a les localitats de Catí i Forcall.

L'objectiu de la mostra és fer un acostament a l'esport practicat per dones, considerat en moltes ocasions com de segona, a més d'animar a totes les dones a que practiquin una activitat fisicoesportiva d'acord amb les seves necessitats i interessos, ja que l'esport no té edat i afavoreix l'envelliment actiu. L'esport és una activitat cultural que, practicada justa i equitativament, enriqueix la societat.


exposicio_dona_esport_2

 

 


L'exposició podrà visitar-se fins el 24 de febrer a l'antic Ajuntament de Catí i a l'Ajuntament de Forcall.

 

L'equip juvenil femení del BM La Roca a semifinals del campionat d'Espanya

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per Ma. Dolors Viñas. El Vallés Oriental. La Independent dilluns, 14 de maig de 2012 09:56

L'equip juvenil femení del BM La Roca ha assolit l'accés per a disputar les semifinals del campionat d'Espanya en acabar en segon lloc en la seva categoria, fase final, en el partit disputat a La Roca del Vallés aquest cap de setmana.


bm

Aquest diumenge i després del primer partit que enfrontava els equips del AULA (ja classificat) contra el SAGUNTO que ha acabat amb la victória de SAGUNTO, les opcions de passar a les semifinals es complicaven perquè a més de la necessitat de guanyar ITXACO , calien 5 gols de diferència, però en un partit plè d'emoció i lluita per part de les jugadores roqueroles, s'ha obtingut el desitjat passi a semifinals en els darrers instants.

Cal destacar l'immens ambient viscut al pavelló de la Roca entre l’afició.

   

L'Institut Català de les Dones dóna suport a la Federació Catalana de futbol per impulsar l'arbitratge femení

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per L.I. dilluns, 14 de maig de 2012 09:27

En l'arbitratge català de futbol hi ha 2.218 homes i 75 dones, que representen un 3% de la professió.

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol (FCF), en el foment de l’arbitratge femení català ha iniciat un curs específic adreçat a dones que és una prova pilot amb l'objectiu d'equilibrar el nombre de dones i homes àrbitres en el món del futbol.  Al curs, s'hi han inscrit un total de 71 esportistes. Les dones que superin la formació rebran la llicència d’àrbitre que els permetrà dirigir partits de futbol.  Hi ha la voluntat d’obrir al setembre una nova convocatòria d’aquest curs.

La presidenta de l’ICD, Montse Gatell, ha destacat l’esforç de la Junta directiva d’aquest comitè per tal de “normalitzar la participació de les dones en un esport tradicionalment masculí, però que cada cop té més jugadores i aficionades”. 

La FCF també  ha iniciat una campanya de sensibilització per impulsar l’arbitratge femení on mostra la trajectòria d’esportistes com la futbolista Anna Zardain, que arbitra la 3ra Divisió Estatal masculina i probablement dirigeixi enguany partits internacionals de futbol femení.

 

La UFEC convoca una nova edició del Premi a la Dona Dirigent Esportiva

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Esports - Esports

Escrit per L.I. dijous, 10 de maig de 2012 18:46

Per tal de premiar la trajectòria d’una dona dirigent en l’àmbit de l’esport, es torna a obrir el plaç per presentar candidatures. El termini de presentació s’acaba el proper 31 de maig. Les candidatures es poden presentar a nivell particular o des d’una entitat.

Tota la informació a la web UFEC, així com les bases del premi.   Els formularis de presentació de les candidatures també es troben a  ufec.cat, a l’apartat UFEC – Documentació

   

Pàgina 6 de 15