La FCONGD d'ONG també demana la dimissió de Felip Puig

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

Les ONG s'adhereixen al manifest de la FAVB

Barcelona, 3 de juny de 2011.- La Federació Catalana d'ONG per al Desenvolupament -FCONGD- condemna l'actuació violenta dels mossos d'esquadra a la Plaça Catalunya el passat divendres 27 de maig, i demana la dimissió del conseller d'Interior Felip Puig. La Federació se suma així a la petició d'altres organitzacions adherides al manifest de la Federació d'Associació de Veïns i Veïnes de Barcelona -FAVB-.


La Federació també desqualifica les explicacions de Puig en la roda de premsa posterior ja que diverses persones vinculades a ONG federades i el propi president de la FCONGD van ser testimonis directes de la brutalitat policíaca.

c/ Tàpies, 1-3 08001 Barcelona

A més de la dimissió del conseller d'Interior, les entitats signants del manifest demanen la prohibició de la utilització de pilotes de goma i la retirada del nou armament antiavalots B&T GL-06 “pels greus prejudicis que ha ocasionat el seu ús contra la població civil”, i exigeix que es respecti la normativa respecte a la identificació dels agents antiavalots perquè consti a les armilles protectores.


Sílvia Galià Comunicació 

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la / www.fcongd.org

Tel. 93 442 28 35/ Premsa: 659 55 73 16