Organitzacions del Fòrum Social Català recolzen les acampades del indignats

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

El Fòrum Social Mundial va sorgir després de les mobilitzacions antiglobalizació dels anys 90 i ha anat afavorint, amb multitud de Fòrums Socials durant 10 anys, la lliure articulació dels moviments i de les lluites socials, tot mostrant que un altre món és possible i necessari.

Les organitzacions sota signants, membres del Fòrum Social Català recolzem el moviment dels indignats com a espai d'expressió i de generació d'una nova cultura política ciutadana, que reclama i experimenta una democràcia real basada en l'auto-organització.

Demanem la dimissió del Conseller d'Interior, Felip Puig, com a màxim responsable de la provocació violenta i de la mentida institucional, no sols perquè la seva actuació posa en perill les llibertats civils en el nostre país, sinó perquè és expressió del tipus de política que indigna encara més la ciutadania.

Des de les nostres organitzacions convidem tothom a participar activament en els comissions, assemblees i activitats, tot respectant i aprenent del procés, i, alhora, tot aportant els coneixements, recursos i contactes que hem generat en els nostres Fòrums i en els del Fòrum Social Mundial, els darrers 10 anys.

En concret, cada organització ofereix un seguit de recursos (informació i propostes sobre temes concrets, amb xerrades, documents, campanyes...; locals, equipaments...) per aquelles comissions i assemblees que ho desitgin. (Trobareu adjunta una primera llista; properament estarà actualitzada en el web http://fscat.blog.pangea.org )

Un altre món és possible des de les places dels nostres pobles, barris i ciutats!

Primeres organitzacions signants (fins dissabte 4 de juny de 2011)

ACAT Catalunya / España,  ATTAC ACORDEM, ATTAC – Catalunya, Casals de Joves de Catalunya, Centre d'Estudis sobre Moviments Socials, Centre d’Estudis Joan Bardina, Ecologia Política - Icaria editorial, Entrepobles, Fundació L'Alternativa, Fundació Randa - Lluís M. Xirinacs, IMAGO Barcelona, Institut dels Drets Humans de Catalunya, Nova – Centre per a la Innovació Social, Observatori del Deute en la Globalització, Pangea - Comunicació per a la Cooperació, Xarxa de Consum Solidari, Comissió FSCat de la XIDPIC.CAT-XIPVG.