Madrid:Taller de "Editatión" per crear continguts més inclusius i equilibrats en Wikipedia / La Independent / Notícies Gènere

No hay traducción disponible

 

Aquest taller serà impartit per la periodista Patricia Hornillo el dissabte 19 de juny* i té com a objectiu reduir les bretxes de gènere i inclusives existents a Wikipedia

 

Taller

 

El laboratori ciutadà Medialab Prado porta a terme un Editatión, és a dir, una activitat en la qual diverses persones s'ajunten per crear contingut nou en Wikipedia. És un esdeveniment d'edició col·lectiva, gratuït i obert al públic, en el qual s'abordarà el necessari per a construir articles de forma col·laborativa.

L'activitat s'integra dins del grup de treball de wikiesfera que té com a objectiu reduir moltes de les bretxes existents en Wikipedia, i està coordinat per Patricia Horrillo, iniciadora de la línia d'investigació de periodisme ciutadà en Medialab-Prado el 2014.

 

 

 

Vilipedia 2

 

Per a això, es realitzarà un taller d'introducció a Viquipèdia per adquirir les nocions mínimes necessàries per a la creació d'articles i s'explicarà com recopilar i redactar col·laborativament informació rellevant per a l'elaboració de textos en Wikipedia.

Temàtica

En aquesta ocasió, aprofitant el final de curs, es dedicarà una jornada a la creació d'articles molt variats (biografies, festivals, plataformes ...) relacionats amb els grups de treball existents a Medialab Prado.

Per a qualsevol aclariment addicional, podeu contactar per correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesitas activar JavaScript para poder verla

 

Plantejament 

Aprenentatge per recopilar i redactar col·laborativament informació rellevant per a l'elaboració d'articles en Wikipedia. La inscripció a l'activitat és necessària, així com tenir compte en Wikipedia i portar un ordinador portàtil.

Si es necessita qualsevol aclariment addicional, contactar per correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesitas activar JavaScript para poder verla .

 *dissabte 19 de juny* de 11:00 a 15:00