Barcelona: “Per la ciutat cuidadora i feminista que volem”, Signa a DECIDIM BARCELONA / La Independent,

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Vida cotidiana - Cuidados

No hay traducción disponible

Des del 23 de novembre fins al 24 de desembre del 2020, 938 dones van respondre l'enquesta “Barcelona amb mirades de dones: una ciutat feminista"? 

La majoria d’aquestes dones viuen a Barcelona (77%) i un 37% d'elles manifesta que la seva percepció d'inseguretat relacionada amb les violències masclistes als espais públics ha augmentat.
 
Vols canviar aquesta realitat?

 alt
 
 
 
 
Com ho pots fer? Es necessiten 9000 signatures per a aconseguir-ho
 
Pots respondre a la iniciativa ciutadana “PER LA CIUTAT SEGURA, CUIDADORA I FEMINISTA QUE VOLEM”, impulsada per Àmbit Prevenció, Col·lectiu Punt 6 i Creación Positiva.
 
Aquesta iniciativa de la plataforma “Decidim Barcelona” promou, amb la recollida de signatures, que l’Ajuntament dugui a terme una determinada acció d’interès col·lectiu, sempre que: estiguis empadronada a Barcelona; siguis major de 16 anys; i que t’hagis verificat amb el padró municipal i via SMS.

Un cop feta aquesta doble verificació, es signa digitalment la iniciativa ciutadana proporcionant les dades personals i el codi de verificació que es reben pel telèfon mòbil.

Les entitats organitzadores agraeixen els 15 minuts del temps de resposta a l'enquesta , ja que "són 15 minuts que poden cambiar la vida de les dones a la Capital de Catalunya".

"Estàs d'acord amb la realització d'un procés participatiu feminista de diagnosi dels espais públics i comunitaris, que tingui en compte les cures, per presentar propostes d'acció a l'Ajuntament de Barcelona per a la seva implementació?", demanen i afegeixen: "Comptem amb tu per fer de Barcelona una ciutat veritablement feminista".

 

Enllaç a la plataforma DECIDIM

Enllaç a video explicatiu del procès