Barcelona: Dues activitats a la Fundació Felícia Fuster / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible

 

Acte inaugural* de l'exposició "No m'esborro", una mostra col·lectiva formada pels projectes artístics d'Anna McNeil, Kati Riquelme, Mercè Soler, Núria Rossell, Sonia Ruiz de Arkaute, Susana Gutiérrez i Teresa San José, que dialoguen amb l'obra poètica de Fuster. Es podrà visitar a la Fundació Felícia Fuster del 8 d'octubre al 2 de desembre del 2020. 

   

Fuste 1

 

 

 

 

 

"Un diàleg amb Felícia Fuster". Recital de poemes propis i de Felícia Fuster* amb: Míriam Cano, Susana González Turigas, Ester Xargay, Arnau Pons, Marta Pérez-Sierra, Cinta Massip i Laia Maldonado. Serà a la Fundació Felicia Fuster el proper 14 d'octubre a les set de la tarda.

 

* Cal confirmar assistencia per mail a  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesitas activar JavaScript para poder verla

L'exposició obrirà el programa d'actes i exposicions del Centenari Felícia Fuster y es podrà visitar del 8 d'octubre al 2 de desembre del 2020. L'horari és de dimarts a divendres, de 4 a 2/4 de 8 de la tarda.

El recital poètic "Un diàleg amb Felícia Fuster", que enguany forma part del programa oficial Barcelona Poesia, és un acte també inclós en els actes d'obertura que celebren el Centenari Felícia Fuster en el 2021. La coordinació és a càrrec de Tònia Passola.

 

 

fuste 2