Eleccions municipals 2011. Maite Fandos de CiU

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Partits Polítics

                                                        maite_fandos

 

Maite Fandos, fou la Directora Executiva de l'Institut Català de la Dona des de l'any 2000 al 2003. I Presidenta del Consell de la Dona de CDC del 1997 al 2001.

Actualment és Regidora de l'Ajuntament de Barcelona, Presidenta de la Comissió d'Educació, Cultura i Benestar i Vicepresidenta i Portaveu i Consellera al Consell comarcal del Barcelonès. Presidenta de la Comissió d'Educació, Cultura i Benestar. Vicepresidenta i Portaveu i Consellera al Consell comarcal del Barcelonès. Va la cinquena de la llista de CiU a les eleccions 2011 de la capital de Catalunya.

Maite Fandos nasqué a Barcelona el 14 d'abril de 1963. És casada i mare d'un fill. Va cursar estudis de Dret a l'UB i feu el Programa de Lideratge per a la Gestió Pública (IESE). Treballà a l'empresa "Professional Gràfic" i al  Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya  des del 1990 al 2000.  És militant a CDC des de 1986. Fou  Consellera Municipal d'Horta Guinardó del 1987 al 1991.  Actualment és Secretària de Militància i Formació i membre del Secretariat Permanent del Comitè Executiu Nacional de CDC. 

“Reivindiquem incorporar la visió de les dones en tots els àmbits de la política i de la societat per poder construir un país més equilibrat” amb aquesta afirmació en el seu programa marc de la federació de CiU -Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i Unió Democràtica de Catalunya (UDC)- per a les eleccions municipals del 22 de maig de 2011: “Catalunya: pobles i ciutats amb un sol projecte de país” la coalició nacionalista proposa un seguit de punts per treballar per la igualtat. A partir d’aquí cadascun dels programes electorals de les viles catalanes recull aquesta reivindicació amb més o menys intensitat.

LLegiu les especificacions de gènere del Programa de CiU per a les eleccions locals 20