Catalunya: Surt fa una crida per recollir ordinadors i tablets que contribueixin a garantir l'escola telemàtica / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Infància i Adolescència - Infància i Adolescència


Fundació Surt inicia una campanya de recollida de material informàtic per a a garantir l'escola telemàtica a les famílies més vulnerabilitzades. La iniciativa neix de la necessitat de les dones ateses al programa Obrint Portes. La majoria viuen en condicions d'exclusió: el 65% no guanya més de 400 euros mensuals.

 

campanya web surt2

 

L'objectiu és que a la tornada de vacances de Setmana Santa, s'hagi pogut proporcionar els mitjans necessaris a les famílies, per tal que puguin seguir les activitats telemàtiques proposades per l'escola, en el cas dels infants, i seguir la formació laboral que estaven fent la fundació, en el cas de les dones.

"En aquests dies de confinament per la covid-19 en què l'activitat escolar s'ha de desenvolupar de manera telemàtica des de casa, ens trobem que algunes de les dones i famílies que estan participant en els nostres programes no tenen tablets ni portàtils per garantir la continuïtat escolar de les seves filles i fills. És per això que fem una crida a persones, entitats i empreses que hi vulguin col·laborar", explica Sira Vilardell, directora general de l'entitat.