Barcelona: Mil agulles per la dignitat / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

Barcelona, Lima, Buenos Aires, Anvers, San José, Londres o Santiago de Xile seran algunes de les ciutats, a nivell mundial, que el proper dissabte 7 de desembre estaran enllaçades per un fil de lluita comuna. Així, aquell dia es farà una manifestació tèxtil comunitària per les injustícies de Xile i de Llatinoamèrica.

Mil agujas chile La Tregua arte

L'objectiu és manifestar-se a través de l'art tèxtil, entorn dels forts conflictes esdevinguts a Xile i altres ciutats llatinoamericanes. La proposta pretén crear petites peces tèxtils, (postals tèxtils) amb missatges al·lusius a la problemàtica, i realitzar un estenedor a manera d'instal·lació, amb els diferents missatges realitzats en el lloc on s'estigui brodant.

A Barcelona l'activitat es realitzarà a l'Espai La Tregua, un espai d'art i transformació social, situat al barri de Gràcia. Aquesta entitat promou manifestacions artístiques com a eina de transformació social. La formació és una excusa, per a generar cohesió, participació crítica i acció social. I fomenten una interculturalitat crítica, en post del desenvolupament comunitari a través de la creativitat.

Més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la