Catalunya: Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán a Leila Guerriero / La Independent Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

Aquest premi li ha estat atorgat a Leila Guerriero perquè a través dels seus articles, cròniques i llibres “ha posat de manifest i rellevància la necessitat, la importància i la força del periodisme. Un ofici que no només insta a anar, veure, tornar i explicar, com ella mateixa ha descrit, sinó també a contestar per a què, per què i com s’escriu”.

 

alt

 

 

De la mateixa manera, el jurat li destaca la feina de camp que fa per donar forma i fons a les seves cròniques convertides també en excel·lents assajos sociològics.

Leila Guerriero (Junín, 1967) és una periodista argentina reconeguda internacionalment pel seu treball, que publica des de 1991 en algunes de les capçaleres més importants del món com La Nación i Rolling Stone, d’Argentina; Gatopardo, de Mèxic o El País, d’Espanya. També ha publicat els llibres“Los suicidas del fin del mundo”(2006),“Frutos extraños”(2009);“Plano Americano”(2011)...

 

alt

 

 

* La periodista argentina Leila Guerriero rebrà el Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán el pròxim dilluns 18 de novembre, a les 18:30h, a la Sala d’Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya.