Barcelona: Jornada Feminista Descolonial el 26 d'octubre / La Independent / Notícies gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Migraciones - Migraciones

No hay traducción disponible

La Xarxa de Migració, Gènere i Desenvolupament, l'Associació de Dones Migrades Subsaharianes i l'Associació Humanitària contra l'Ablació de les Dones Africanes organitzen la Primera Jornada Feminista Descolonial a Barcelona el 26 d'octubre.

 

DifusionFACEBOOK

És un espai col·lectiu impulsat per feministes descolonials, per construir diàleg, debat, reflexió i anàlisi des de l'alteritat, amb veus, sabers, genealogies, propostes i accions de transformació d'activistes que resisteixen i lluiten per descolonitzar l'Ésser, el Saber i el Poder.

Aquest espai és per a compartir sinergies, aliances insòlites, epistemologies i genealogies des de la memòria dels pobles originaris i el present de resistència; des del saber situat i la xarxa de la vida.

Perquè, afirmen des del col·lectiu, no es pot descolonitzar sense despatriarcalitzar; perquè no es pot denunciar només el capitalisme i el classisme com opressions, quan la racialització i el racisme, la islamofòbia, el capacitisme, l'antropocentrisme, les guerres, la transfòbia, el fonamentalisme, el feixisme, entre altres opressions alimenten aquest sistema-món modern denominat colonització.

Hi intervindran diversitat d'activistes amb propostes, saber i genealogies que pretenen erradicar el sistema colonial. També hi participen el grup Afro Viu i l'activista i cantora, Rosa Sánchez.

 

Lloc: La Cuina. Espai Francesca Bonne Maison. Carrer de Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona.

Inscripcions.