Madrid: AMECO compleix 25 anys d'existència / La Independent / Notícies Gènere

There are no translations available.

Aquest any l'Associació de Dones de la Comunicació AMECO compleix 25 anys. Per aquest motiu, el dijous 20 de juny, celebrarà un acte per a commemorar els seus anys de treball per la defensa d'una comunicació feminista i l'eliminació d'obstacles directes i indirectes que troben les dones periodistes en el desenvolupament de la seva professió.

 

AMECO

 

 

 

Durant l'acte, es presentaran els projectes de l'organització i es lliuraran els IX Premis AMECO 'Premsa-Dona' 2019. El programa previst és el següent: AMECO, 25 anys d'existència; Presentació del projecte de l'Escola de Comunicació de Gènere i Inclusiu; Lliurament dels IX Premis AMECO 'Premsa-Dona' 2019, que en aquesta ocasió han estat atorgats a Pilar Álvarez (El País), Mamin Mendizabal (La Sexta) i Cristina Sánchez (RNE), i esment especial del jurat per a la Iniciativa 11 de febrer, que promou la igualtat, la visibilització i participació de dones i nenes en la ciència.

La celebració tindrà lloc en Fundació Diari Madrid (carrer Larra, 14. Madrid), de 18.30 hores a 21 hores.
A l'acte hi assistiran destacades periodistes i persones vinculades amb la lluita dels drets de les dones a L'Estat espanyol.