Barcelona: Sara Puig a la presidencia de la Fundació Miró / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Renovació a la Fundació Joan Miró. Una dona, Sara Puig, accedeix per primera vegada a la seva Presidència. Sembla que una onada de canvis, en femení, sacseja a algunes de les institucions catalanes. Sense poder dir que la Igualtat arriba a tot arreu, sí es pot constatar que es comencen a produir canvis significatius.

 

sara-puig


No es pot oblidar que Rosa Mª Malet en va ser considerada com la seva eficaç directora durant una bona pila d'anys i que el seu record professional perdura en les persones que estimen i admiren la Fundació Miró. Ara, Sara Puig ha assumit el càrrec de presidenta de la Fundació Miró per un període de quatre anys. Ha estat membre del seu Patronat des del 2013 i de la Comissió Delegada des de novembre de 2014.

És Llicenciada en Història de l'Art Per la Universitat de Barcelona i màster en Art Administration (Museums) per la New York University. Té una llarga experència professional vinculada a l'art i als Museus. També i en la mateixa sessió ordinària celebrada el 20 de març es va aprovar la incorporació al Patronat de Laia Gasch Casals.