Mèxic: hacker el portal de l'agència de Comunicació de gènere SemMéxico / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Agències

SemMéxico es va trobar a la seva pàgina web  aquest missatge "Hacker by EsqueleSquad-feministes de merda", que "mereixen la mort". El portal de notícies de SemMéxico va ser hackejat per EsqueleSquad el passat 26 de febrer.

semexico

 

Addicionalment, van ser rebuts missatges via inbox on "Skull Fils" s'acredita aquest fet i les assenyala novament com a "feministes de merda" que "mereixen la mort".

El juliol de 2018, aquest mateix grup de hackers va atacar la pàgina web del lloc oficial de l'Observatori de Violència Contra la Dona de la Província de Salta, Argentina.

"Lamentem que la nostra tasca periodística es vegi afectada per aquest tipus d'agressions i esperem que el nostre lloc web pugui recuperar-se a la brevetat", s'indica en un missatge de SemMéxico compartit a les xarxes socials.

SemMéxico forma part del Servei de Notícies de la Dona d'Amèrica Llatina i el Carib (SEMLac) i informa de la condició de les dones a Mèxic i el món.

Aquest és el segon atac cibernètic que rep el seu portal el febrer de 2019. L'anterior atac es va registrar el 4 del mateix mes per un individu anomenat "Scavar Maricón", precisa la nota.

Recorda també als seus lectors que SemMéxico no envia missatges ni sol·licita dades personals, per la qual cosa demana que, en cas de rebre algun missatge a nom de SemMéxico, no li donin resposta i les avisin.

 

Foto: Archivo AmecoPress