Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. dones LGTBI

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Convocatòries-Comunicats - Comunicats

 

 

 

25 N

Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, per manifestar socialment el rebuig vers les violències masclistes.

En l'àmbit institucional representa un espai per reconèixer el compromís de les administracions públiques de treballar per erradicar-la i d'incloure'n la lluita com una prioritat en les agendes polítiques.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Oficina de les Dones i LGTBI, de l'Àrea d'Atenció a les Persones, posa a disposició dels municipis un programa integral de suport als ens locals en matèria de violències masclistes. I, en el marc del 25 de novembre, ofereix eines als ens locals de la demarcació de Barcelona per commemorar-lo: activitats de sensibilització, espais de reflexió i materials comunicatius.

Enguany es posa l'accent en visibilitzar les llums i ombres existents en el nostre marc d'actuació, així com els reptes de futur que tenim pendents si volem assolir serveis i espais de qualitat, sense fissures, en els que hi tinguin cabuda totes les violències masclistes sense qüestionaments.

 

Campanya institucional
25 de novembre de 2018