Altafulla - Catalunya: Exposició Quina feinada! Per visibilitzar la invisibilització de la dona / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

El pasat 15 de novembre, a Altafulla, va començar l'exposició Quina feinada!, que des de l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicación es realitzarà a diverses seus. "Aquesta mostra itinerant posa en evidència la discordança entre la poca visibilitat de les activitats laborals de les dones en els continguts dels mitjans de comunicació i la seva importància social i económica", afirma l' organització.

 

observatori-feinada

 

Un dels objectius de Quina feinada! és facilitar l'accés a recursos que permetin enriquir els projectes d'institucions i entitats que vetllin pel reconeixement i la visibilitat de les aportacions de les dones a tots els àmbits i en tota la seva diversitat. Per això, també es va estrenar un nou portal on es podrà trobar els continguts de l'exposició del projecte, dos films documentals nascuts del projecte o materials de dinamització.

"En la seva segona edició, Quina feinada! estrena exposició i pàgina web, en sintonia amb la finalitat del projecte: afavorir la reflexió i el debat entorn de la representació visual i audiovisual del treball femení als mitjans de comunicació i altres", diu l'Observatori.