Catalunya: Criden a la 10ª Edició del concurs (RE)IMAGINA’T / La Independent / Notícies Gènere

No hay traducción disponible

L'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació convoca el 10è concurs (RE)Imagina't amb la finalitat de promoure un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i afavorir la diversitat en la representació de les identitats de gènere i LGTBIQ+ , mitjançant la redacció de guions i la realització de peces audiovisuals.

 

Re-imaginat 2018

Fins el proper 9 de novembre romandrà oberta la convocatòria de (RE)Imagina't 2018/19 per a creacions audiovisuals no sexistes. Aquest concurs s'adreça a grups de nois i noies d'entre 14 i 18 anys dels centres d'educació formal i d'entitats d'educació en el lleure dels municipis integrats en aquest organisme. La inscripció és gratuïta.

La iniciativa pretén impulsar la creació participativa de peces audiovisuals tot incentivant la implicació dels i les joves en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i les identitats de gènere.

Al web de l'Observatori hi ha la informació sobre les dues modalitats d'aquesta convocatoria: A: Idea, guió i storyboard i B: Realització d'una creació audiovisual.

 

Més informació:

L'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació