Catalunya: 3 de maig Pentadecàleg per un Periodisme Digne a Barcelona / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Llibertat d'Expressió

El proper 3 de maig, diferents associacions i entitats entre elles, ADPC, Sindicat de Periodistes, Grup Barnils, Sometents i Sicom, organitzen un acte reivindicatiu* per a la Llibertat de Premsa i el Dret al Treball.

    

Barnoslñ

 

Es commemora aquest dret, els dies  1 i  3 de maig respectivament, amb l'objectiu d'aconseguir un periodisme digne i una ciutadania lliure, ja que consideren que la informació és una dret humà bàsic i universal, i treballen per la defensa d'un periodisme al servei de la ciutadania, per garantir una informació de qualitat, plural i autèntica, que ajudi a desenvolupar un principi crític i d'opinió en les persones

Les 'entitats i persones promotores han elaborat un Pentadecàleg amb el títol "Periodisme digne, ciutadania lliure", que es compon de "15 Accions per un Periodisme digne".

El Pentadecàleg va ser elaborat en el marc de l'Assemblea Oberta de la professió, l'11 de Novembre de 2017 amb la intenció que fos signada i recolzada pel professionals de la comunicació.

 

*Les diverses activitats que es duran a terme els dies 1 i 3 de maig, tindran lloc a partir de les 18: 30h als Jardins Jaume Perich (interior d'illa a Gran Via de les Corts Catalanes entre Girona i Bailén).

 

Consulta www.periodigne. Cat

 Textos