Catalunya: Periodisme i el nou projecte de la Unió Europea: "Frame, Voice, Report!" / La Independent / Notícies génere

There are no translations available.

El passat 1 de desembre es va iniciar el projecte europeu Frame, Voice, Report!, el qual finançarà a més de 200 organitzacions europees i 30 treballs periodístics i s'incentivarà l'intercanvi i la formació en comunicació i el treball en xarxa entre periodistes, mitjans i ONG's.

 

proyecto periodistas

El nou projecte Frame, Voice, Report!, es va llençar el passat 1 de desembre per Lafede.cat arran d'un consorci liderat per la plataforma danesa CISU i on hi participen plataformes d'organitzacions de segon nivell de França, Itàlia, Finlàndia, Bèlgica i Països Baixos.

Aquest projecte europeu de comunicació té com a principal objectiu finançar a més de 200 organitzacions europees per realitzar projectes educatius i comunicatius relacionats amb migracions, gènere i canvi climàtic i on s'inclouen 30 treballs periodístics a Catalunya. En el cas de Catalunya, es donarà continuïtat a la Beca Devreporter, un dels dos projectes europeus en els quals Lafede.cat ha participat en els darrers anys.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya juntament amb l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i l'Ajuntament de Barcelona hi participen com a socis catalans i cofinançadors del projecte.

La durada del projecte és de tres anys amb un pressupost de 7.777.777 euros, dels quals 800.000 són gestionats per Lafede.cat.