La bellesa de tenir setanta anys i ser una actriu de cap a peus

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Cultura - Teatro - Artes Escénicas

No hay traducción disponible

Imma Colomer 

 

L'actriu Imma Colomer reivindica una vellesa activa a "Prime Time", una tragicomèdia sobre l'envelliment que ha defensat durant cinc setmanes a l'escenari de la Sala Muntaner amb una força i professionalitat que et deixen sense paraules.


Colomer va explicar durant la presentació de l'espectacle que va llegir l'obra en un moment "delicat i excitant" de la seva vida, quan anava a fer els setanta anys, tot explicant que és un text que encara la vellesa quan només es valora "ser jove i guapu" i a la televisió, "exponent on es reflecteix la societat" actual.


"Prime Time", va ser presentada al Simposi de Finalització de Projecte de la Conferència Internacional SIfor AGE 2016 a CaixaFórum. És una obra escrita per Núria Casado que compta també amb la seva interpretació a escena i amb la de Dafnis Balduz.

Colomer ha recreat al teatre el paper d'una actriu veterana fascinada per la Tragèdia del Rei Lear, personatge de Shakespeare obsessionat amb la vellesa, de qui en diu unes quantes frases.

 

 

Imma Colomer

 

 


La protagonista és una actriu que fa quaranta anys que fa un culebrot de referència a la televisió i a qui la productora li ha de dir que la farà fora per passar la sèrie a "prime time" (hora de màxima audiència televisiva), destinada a una audiencia més jove.

El títol juga amb el significat del "prime time" (hora de màxima audiència a la televisió) i un estadi anterior en el temps i pica l'ullet a l'actualitat teatral amb una sintonia titulada "Gent de Sort" car el culebrot en qüestió passa a Sort (Pallars).

En definitiva, Prime Time posa sobre la taula, d'una manera realista, què és fer-se gran, "sobretot a partir de tu mateixa, no del que diu la resta", sentencia Colomer i afegeix Balduz que tracta també de les reflexions de la gent més jove, les que no t'has aturat a pensar "car has de ser capaç d'empatitzar-ho, perquè hi arribaràs..."