New York: Half The Sky: Allibera el potencial de les dones a l'ONG CSW / La Independent / Notícies Gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Drets Humans - Drets de les Dones - Drets de les Dones

There are no translations available.

A Nova York, el proper dimecres 15 de novembre, Joves professionals de l'ONG CSW, analitzaran i discutiran la pel·lícula "Half the Sky"*, "La meitat del cel" inspirada en l'aclamat llibre de Nicholas Kristof i Sheryl WuDunn, guanyadors del Premi Pulitzer, amb històries reals de dones i nenes a l'Àfrica i Àsia.

 

 

half the sky

La pel·lícula forma un argument en dues parts. La primera exposa que l'opressió de les dones en els països en desenvolupament és una injustícia devastadora i poc reconeguda que és equivalent a l'esclavitud, i que exigeix un moviment moral i polític tan centrat i basat en principis com la campanya contra l'esclavitud per posar-hi un final. la segona debat sobre formes pràctiques de crear aquest moviment i efectuar el canvi que es necessita.

la qualitat dels informes de Kristof i WuDunn, ajuden a veure que la clau del progrés econòmic de les dones rau a saber lliberar el seu potencial. No obstant això, els problemes relacionats amb la trata sexual i la prostitució forçada, la violència de gènere i la mortalitat materna, que impliquen a una dona cada 90 segons, ens presenten l'oportunitat més vital del nostre temps: l'oportunitat de fer un canvi. A tot el món, les dones estan aprofitant aquesta oportunitat.

Filmada en 10 països, la sèrie que té una durada de quatre hores mostra a Nicholas Kristof i les celebritats activistes America Ferrera, Diane Lane, Eva Mendes, Meg Ryan, Gabrielle Union i Olivia Wilde en un viatge per explicar les històries de persones inspiradores i valentes.

 

 

*Projecció de pel·lícules i discussió: Half the Sky
Data: dimecres 15 de novembre
Hora: 6.00 p.m. a 8.00 p.m.
Lloc de trobada: UN Church Centre, Boss Room, 8th Floor