Catalunya: El Govern inicia formació en equitat de gènere per a personal directiu / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Igualtat - Igualtat

El personal directiu de l'administració de la Generalitat de Catalunya va començar a rebre formació en equitat de gènere amb l'objectiu de normalitzar la mirada cap a l'aplicació de polítiques públiques que siguin més justes i inclusives amb les dones. Aquesta iniciativa forma part del Pla Director de Formació que es realitza amb la col·laboració de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

 

formacion en equidad

La primera edició del curs en Gestió transversal de gènere s'imparteix per l'experta en polítiques públiques de gènere, Mònica Gelambí, i està dirigit específicament al personal directiu del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, com a primera parada de la resta de departaments de la Generalitat.

El programa se centra en la necessitat de fer polítiques transversals de gènere, el seu marc normatiu i les eines per a la incorporació de l'objectiu d'igualtat en les polítiques públiques, com poden ser: aprendre a fer una diagnosi de gènere del context on es vol actuar, elaborar indicadors específics de gènere i fer una anàlisi de qualsevol decisió pel que fa a la igualtat de gènere.