L'Associació de Dones Periodistes compleix 25 anys

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Comunicación - TICS - Publicidad - Medios

 

 

logo25adpc

 

 

El pròxim dilluns, 6 de novembre, tindrà lloc la taula rodona "Periodisme amb visió de gènere: evolució i revolució" al Col·legi de Periodistes de Catalunya. Participaran les periodistes Rosa Maria Calaf, Montserrat Minobis, María Eugenia Ibáñez, Montserrat Boix, i June Fernández.


L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya celebra el seu 25è aniversari i ha organitzat una sèrie d'activitats relacionades amb el periodisme com la Taula rodona "Periodisme amb visió de gènere: evolució i revolució", que tindrà lloc el pròxim 6 de novembre a les 18.30 hores a la sala d'actes del Col·legi de Periodistes.

El debat, moderat per la periodista i investigadora en comunicació i gènere Elvira Altés, comptarà amb la participació de cinc periodistes que abordaran els temes sobre el paper de la dóna en el món periodístic i com són representades pels mitjans. En parlaran: Rosa Maria Calaf, periodista i excorresponsal de TVE;  Montserrat Minobis, presidenta-fundadora de l'ADPC i presidenta honorària de La Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya - Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (XIDPIC.CAT-XIPVG); María Eugenia Ibáñez, periodista; Montserrat Boix, periodista de TVE i fundadora de Mujeres en Red; i June Fernández, periodista i coordinadora de Pikara Magazine.

Els objectius principals de l'Associació de Dones Periodistes són millorar la situació professional de les periodistes i organitzar cursos, conferències i d'altres activitats dirigides a la formació de les seves associades, establir vincles amb altres associacions i entitats amb finalitats similars, fomentar l'interès de les dones periodistes per accedir a càrrecs de responsabilitat dins la seva empresa, entre d' altres objectius.