Estat Espanyol: Una aplicació de mòbil per lluitar #contralatrata / La Independent / Noticies Gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Media - ICT - Digitals

There are no translations available.Dilluns 18 de setembre, l'Agència Comunicació i Gènere va assistir a la presentació d'una nova eina amb la qual treballar la prevenció del tràfic de dones i menors amb fins d'explotació sexual: "Noies Noves 24 hores: Happy". Aquesta eina és una aplicació de mòbil adreçada a joves i adolescents amb la qual podran descobrir a través d'un format videojoc i en primera persona tot el trajecte de la protagonista Happy des de la seva ciutat natal a la presó de neó on va ser venuda.

 

 

happy-720x515

 

 

 

D'aquesta manera es busca ampliar els diferents canals de sensibilització i visibilització d'aquest delicte i desincentivar la demanda.

La presentació va anar a càrrec de Mabel Lozano, directora del documental finalista als Goya 2017 "Noies Noves 24 hores" i del recentment presentat curt "#EXIT", acompanyada de diverses entitats i personalitats governamentals; i amb qui vam poder veure l'Exposició d'imatges sobre la trata.

La presentació de l'aplicació forma part un període de deu dies d'activitats emmarcades en la problemàtica del tràfic amb motiu de la commemoració del Dia Internacional Contra la tracta de Dones i Menors amb fins d'explotació sexual que es commemora el 23 de setembre i que es troba al Centre de Turisme de Colom (plaça de Colón, Madrid).. 

 

 

*Una aplicació de mòbil per lluitar #contralatrata. L'aplicació es pot descarregar per "Android" Google Play i "iOS" a través d'Apple Store.