Internacional - Catalunya: Avortament lliure i gratuït, ja!

El proper 28 de Setembre, es commemora el dia internacional per la despenalització de l'avortament. Després de més de trenta anys de reivindicació, manifestacions, declaracions, accions al carrer, i exigències als diferents governs d'arreu del món que han governat  durant aquests anys, el moviment feminista segueix exigint la despenalització i la llibertat de les dones per exigir el dret a decidir sobre el seu propi cos.

 

 jodecideixo

 

 

 


La Campanya pel Dret a l'Avortament, convoca diferents actes en diferents espais. El 28 de setembre a les 18 hores a Ca La Dona, hi ha convocada una xerrada sobre la situació del dret a l'avortament a Catalunya i en l'àmbit internacional. En aquest acte, hi ha com a convidada Morena Herrera, que parlarà de la situació al Salvador i a Amèrica Central. Al mateix acte es compartirà la informació sobre el dret a l'avortament a Andorra, presentant-se la campanya de solidaritat amb les dones andorranes, que ja està en marxa des de fa temps.

A les 20 hores també està convocada una concentració a Plaça Sant Jaume, per exigir a les institucions catalanes que es comprometin en els drets de les dones a Catalunya.