Cornellà de Llobregat: CURS El meu cos és un espai polític / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Identitats de gènere - Entorn quotidià

Helena González d'ADHUC-Teoria, Gènere, Sexualitat i Andrea Ruthven de la Universitat de Barcelona coordinen aquest curs* emmarcat dins de la Universitat d'Estiu de les Dones dels Juliols de la Universitat de Barcelona.

Durant les vuit sessions es recorreran debats actuals sobre les identitats que s'articulen i s'escriuen sobre el cos; es parlarà de les categories "dona" i "home" i de com les redefineix la identitat "trans"; s'exploraran maneres de pensar el cos sexuat en relació amb altres formes d'alteritat, com ara la raça, i es repensarà el gènere en la contemporaneïtat.

El preu del curs és de 155€ i s'ofereixen descomptes per a la comunitat UB i els membres dels clubs de subscriptors de La Vanguardia i El Periódico. Es pot consultar la informació sobre preus i el procediment de matrícula a l'Àrea de Formació Complementària de la Universitat de Barcelona. 

El Programa contempla: Subjectivitat femenina. Identitat i diferencia; Retos de las multitudes queer. La era posgénero; De mujeres y pistolas en la novela negra; Dones àrabs. Més enllà de la síndrome de Sherezade; Conversa: «Identidades gitanas, mujeres empoderadas»; Feminidades transgresoras: castigos y resistencias; Transexualidades en transición; Conversa: La interseccionalidad desde la decolonialidad.
 
*Del 3 al 7 de juliol de 2017, de 9 a 13h30.
Citilab, Plaça Can Suris s/n, 08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona.