Barcelona: CRIDA DE COMUNICACIONS II Jornada de Màster ADHUC / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Conferències-Seminaris

 

El GRC Creació i pensament de les dones anuncia la convocatòria* de la propera II Jornada de màster ADHUC, que tindrà lloc el dia 14 de juliol de 2017 a la Universitat de Barcelona. L'objectiu d'aquesta activitat, coordinada per Rosa Rius Gatell i Helena González Fernández, és exposar i debatre recerques innovadores que aprofundeixin en qüestions teòriques i metodològiques aplicades en l'àmbit del estudis de gènere i sexualitat.

Aquesta jornada s'adreça a estudiants de màster que realitzen (o han realitzat en els darrers dos cursos) el seu treball de final de màster (TFM) sobre aquestes qüestions i/o apliquin aquests coneixements a l'anàlisi de la producció cultural i artística, el pensament, la història i les pràctiques socials.

 

*La data límit per enviar propostes de comunicació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , en català, castellà o anglès, és el 9 de juny de 2017 i han d'incloure les dades següents en un únic document: Nom i cognoms; Correu electrònic; Màster i universitat; Títol de la comunicació; Paraules clau de la comunicació (fins a 3); i Resum de la comunicació (màxim 200 paraules).
La data de comunicació de l'acceptació és el 13 de juny de 2017.

Organitzen: Centre de recerca ADHUC-Teoria, Gènere, Sexualitat, GRC Creació i Pensament de les Dones, Seminari Filosofia i Gènere i Tàcita Muta. Grup d'Estudis de Dones i Gènere a l'Antiguitat.

Més informació