Catalunya: El Cercador d’Expertes amplia a poc a poc el nombre de dones inscriptes / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Fa un mes que es va presentar el Cercador d'Expertes, una eina que recull dades de dones per facilitar-ne la seva visibilitat i contribuir al seu empoderament personal, familiar, laboral, social, econòmic i polític, i a poc a poc es va ampliant el nombre de dones apuntades. Aquest portal, creat en el seu moment per l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya amb el suport de l'ICD, ha estat  presentat en aquesta nova etapa per l'Institut Català de les Dones (ICD).

 

 

cercador dexpertes

El cercador, segons informa l'ICD, s'adapta a les noves realitats i necessitats de les dones per impulsar la seva visibilitat i empoderament. Es millorarà i ampliarà la base de dades amb l'objectiu que empreses, institucions i organitzacions trobin fàcilment perfils de dones expertes en una àmplia gamma d'activitats i sectors de coneixement i s'implementaran millores tècniques, de navegació i d'actualització de la informació, va explicar el ICD.

El dia de la inauguració hi van ser presents la presidenta de l'ICD, Teresa M. Pitarch; la directora i presidenta de l'Acadèmia del Cinema, Isona Passola; l'empresària Adriana Casademont; l'acadèmica Daniela Freund, i la coordinadora del Màster en Gènere i Comunicació (UAB), Isabel Muntané, entre altres personalitats.

Més informació:
Video de presentació

Cercador d'Expertes