Sant Esteve de Palautordera: IV edició del Festival Internacional de Pallasses / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Teatre - Arts Escèniques

Més de d'una trentena de pallasses vingudes de tot l'Estat i Europa

La 8a edició del Festival Circ Cric celebra enguany 20 anys al Montseny.  La companyia de circ liderada per Tortell Poltrona i establerta al Parc Natural del Montseny, ha ofert i continua oferint espectacles de circ, teatre, música, dansa i humor a grans i quitxalla, en els seu entorn natural magnífic.

 

 

20 anys Circ Cric

 

La 4a edició del FIP tindrà lloc del 9 a l'11 de juny i hi participaran una quinzena de companyies i més de d'una trentena de pallasses vingudes de tot l'Estat i Europa.

Després de 3 anys, el Festival Internacional de Pallasses (FIP) es consolida com a una activitat  indispensable del Festival Circ Cric i, de nou, en aquesta 4a edició sortirà de la carpa als carrers i teatres de Sant Esteve de Palautordera.

Comptarà amb la presència de la gran Nola Rae, actriu, directora, mim i pallassa britànica de 65 anys, reconeguda con una de les artistes renovadores del pallasso o pallassa a tota Europa i referent viu del sector del circ arreu. Presentarà l'espectacle drama-còmic "Exit Napoleon – Perseguit per conills".

El FIP organitza també enguany cursos stages per a pallasses el dia 6 de juny en l'objectiu d'esdevenir un punt de trobada entre pallasses de tot el món.