Catalunya: Diàleg feminista sobre referèndum i república amb Itziar González i Carme Porta / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

El 28 de març hi haurà el Vermut Diàleg feminista sobre referèndum i república, de 19h a 21h, a Ca la Dona, amb Itziar González i Virós i  Carme Porta i Abad, dues de les 4 dones que formen part del grup que ha redactat el Manifest pel Pacte Nacional pel Referèndum i que presentaran aquesta iniciativa.

 

28 març  Debat referendum. jpg

 

 

El dia 28 de març (dimarts), de 19h a 21h, al vermut Diàlegs feministes sobre referèndum i república, les organitzadores proposen un debat obert "on es pugui parlar des de les il·lusions, expectatives, dubtes o pors sobre el referèndum, la desobediència, o la necessitat de fer xarxa entre feministes per aconseguir una república feminista, sigui quin sigui el resultat final de procés polític que estem vivint Catalunya·.

Tal i com destaquen en la seva convocatòria, com el conjunt de la ciutadania, les feministes i les associacions de dones son diverses, no havent-hi unanimitat sobre l'abast i la manera de fer efectiu el dret a decidir o a l'autodeterminació. Això no treu però, expliquen: "que no ens plantegem reflexionar plegades al voltant dels interrogants que travessen les nostres lluites: Què hi ha en joc per a les dones? Fins a quin punt representa una oportunitat per despatriarcalitzar les institucions i estructures polítiques, socials i econòmiques? On és el moviment feminista en aquest debat?".

Per començar aquest debat han convidat a Itziar González i Virós i a Carme Porta i Abad, dues de les 4 dones que formen part del grup que ha redactat el Manifest pel Pacte Nacional pel Referèndum. El debat serà moderat per la periodista Tona Gusi de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere.