Barcelona - Internacional: Nova York. Èxit d’assistència al Side Event DSiR a l’Agenda Global i la Catalana / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

El passat 22 de març de 2017, a la secció oficial de la Condició Social i Jurídica de la Dona (CSW61), l'Observatori de drets sexuals i drets reproductius van organitzar conjuntament amb UNFPA un acte de presentació, i  amb la participació de l'Ajuntament de Barcelona i el Womens Major Group. 

L'acte va estar presentat per Cristina Gallach, cap de Relacions Públiques i Comunicació de UN, i ha estat conduït per Luis Mora, cap de gènere, cultura i drets humans d'UNFPA. Ha tingut una gran assistència, entre la qual s'ha comptat amb la presència del Govern de Catalunya i del Govern espanyol.

Sense els Drets Sexuals i Reproductius, sense els drets humans de les dones i sense el feminisme no es podrà complir amb la nova Agenda 2030. aquest ha estat el missatge clau que han remarcat les directores de les dues entitats catalanes organitzadores de l'acte, Sílvia Aldavert i Montse Pineda.

 

 

IMG 7609