Premis Fem Talent 2017: La Independent, finalista en categoria Comunicació

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Empresarial

femtalent 2017

 

Els altres finalistes de la mateixa categoria són: el programa de TV3 Som dones, el periodista Jordi Èvole pel seu programa Salvados i la bloguera Sofia Fournier Fisas.

Un any més, i des del 2008, arriba el Fem Talent Fòrum, un espai de referència per compartir bones pràctiques i experiències liderades per dones a la nostra economia i societat. En aquesta edició, que tindrà lloc el proper 20 de gener del 2017 al Parc Tecnològic de Barcelona Activa*,  amb el títol “És el moment: valora’t”, estarà centrat en posar en valor el talent de les dones, tot motivant-les a que posin en valor la seva trajectòria professional alhora de conscienciar la societat de la importància de reconèixer-ho.

En cada edició del Fem Talent Fòrum s’atorguen uns guardons per a reconèixer persones i organitzacions amb els valors Fem Talent. Els altres finalistes de l’edició d’enguany són:

Categoria al Talent Emergent: Elisenda Bou, professora associada de la UPC i cofundadora i CTO de Vilynx,  Txell Costa, fundadora i CEO de Txell Costa Group i Nuria Coll, periodista, fundadora i directora de etselquemenges.cat i soycomocomo.es.

Categoria a la Trajectòria Professional: Carme Plasencia, propietària i CEO de Aeromics, Queta Doménech, presidenta del Grup Vallformosa, i  Maravillas Rojo.

Categoria Organització amb valors Fem Talent: Ship2B, SWAN - Spanish Women Angel Network i el Triados Bank

Categoria a la Innovació: MésDona, OTEM2000, Greenaltech i Ideas4all

 

 

femtalent forum

 

 

Tenint en compte que el número de projectes i empreses fundades per dones i que reben finançament continua sent baix, enguany Fem Talent vol donar visibilitat a experiències i projectes finançats des de i per dones, així com conscienciar la societat de que invertir en  dones és invertir en una societat més igualitària, sostenible i justa i que no desaprofiti el talent de la meitat de la societat.

Per això, en aquesta edició es volen mostrar experiències de dones que financen o són inversores en empreses i projectes innovadors o que han rebut finançament per als seus propis projectes. Així, es comptarà amb exitoses emprenedores com Mar Alarcón, fundadora i CEO de Social Car o Cecilia Tham, fundadora de Fab Café, amb dones inversores com Helena Torras, sòcia de PaoCapital, Yolanda Pérez directora de BStart-up o Clara Navarro, co-fundadora de Ship2B, així com altres dones inspiradores en el món de l’emprenedoria i el talent en femení, com Gemma Gasulla, CEO de Més Dona, o Sabrina C. Bittencourt, emprenedora en sèrie i innovadora social.

Desprès dels debats, la jornada finalitzarà amb el lliurament dels guardons Fem Talent 2017. L’assistència, que és gratuïta, està encara oberta, prèvia inscripció aquí

 

*C/Marie Curie, 8,