Barcelona: Acte de reconeixement a conselleres i directives acreditades a l'ODEE / La Independent / Notícies de gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Empresarial

La Plataforma de Conselleres i Directives de l’Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) amb el suport de l’lnstitut Català de les Dones (ICD), gràcies a l’acord que van signar ambdues parts la setmana passada per a la seva promoció, organitzaran un acte de lliurament dels distintius a les primeres 50 acreditades de la Plataforma ODEE de la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

banner 031

 

L’acte tindrà lloc el proper dilluns, 28 de novembre, a les 12.30 h, a la Casa Llotja de Mar i comptarà amb presència de la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, la presidenta de l’ODEE, Núria Lao i la directora de l’ODEE, Anna Mercadé. 

Així mateix, Carme Poveda, directora d’Anàlisi Econòmica de la Cambra, presentarà l’estudi sobre La presència de dones en els consells d’administració de les empreses a Catalunya. La cloenda anirà a càrrec de la presidenta de l’ICD, Teresa Maria Pitarch. 

Segons l’estudi de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, només el 29,5% de les empreses catalanes tenen alguna dona en el seu consell d’administració i s’ha calculat que les empreses catalanes haurien d’incorporar 865 dones en els consells d’administració i 2.700 dones en la direcció per fer complir la Llei d’Igualtat. 

Des de l’Observatori s’ha definit el ‘Mapa Competencial’ idoni que hauria de tenir una persona per ser conseller/a o directiu/va, i ha creat la plataforma per posar en valor el perfil adequat per dirigir eficaçment les organitzacions.

Podreu seguir la presentació per twitter des de @presscambrabcn amb l’etiqueta #PlataformaDirectives.