Barcelona: Molts espectacles al Novembre Vaca 2016 / La Independent / Notícies gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Cultura - Teatro - Artes Escénicas

No hay traducción disponible

Novembre Vaca ja està en marxa,  fins el 29 de novembre ens ofereixen diversos espectacles i propostes a Barcelona

A la “17a Mostra de Creadores Escèniques” i “Novembre Vaca 2016” s'hi poden trobar noves propostes escèniques en llocs diversos de la ciutat. Destaquem, entre altres, Vakabaret, i  l'obra: "Hotspot. Migraré, migraràs, migraran" ( Pdf 01prog_novembre-vaca2016-pdf de la programació).

 

alt

 


Sota el títol “D’amor i altres qüestions, si és que n’hi ha” el Vakabaret serà una sorpresa, es renova i es reformula des d’una perspectiva temàtica, molt més íntima i reflexiva, a través de números individuals, però també corals, en una visió de les dones més íntima, explorant des de la pròpia essència personal.

 

 


alt

 

 

D'altra banda, "Hotspot" surt d’una investigació prèvia sobre les dones migrants, creant una proposta multinarrativa que els hi donarà veu des de les diverses vessants que les afecten: personal, social, cultural i política. (Es podrà veure, el dimecres 23 i dissabte 26 de novembre, a les 20 hores, al  Casal Albareda, número 22. Barcelona).

Vakabaret compta amb la direcció i dramatúrgia en acció: Yanina Marini. Actrius: Cecilia Bellorin, Mercè Espelleta, Ariadna Ferreira, Monica Ixchel, Imma Manresa i Nadia Zúñiga. Coordinació: Mercè Espelleta i Imma Maresa.


*Preu d’aquest espectacle:  5 euros. S'escenificarà  a l' Espai Jove Boca Nord. c/ Agudells 37-45
+Info a  Associació de Creadores Escèniques Projecte Vaca.