Barcelona: Feministes per la Independència debaten amb Marta Selva / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

Serà aquest dijous 13 d'octubre, a Ca la Dona, en un debat que porta per títol "Experiència de les dones en l'exercici del poder".

En declaracions a La Independent, Selva afirma que "és fonamental posar les dones en el carrer principal de la política per a la construcció de qualsevulla opció d'un nou país".

L'actual Codirectora de la Mostra Internacional de Films de Dones i professora de cinema a la URV,  parlarà des de la seva experiència - com a presidenta que fou de l' ICD- de l' exercici del poder, amb la vista posada en la futura República catalana. Beatriu Masià presenta i modera el debat.

 

Marta Selva Debat    marta selva

 

 

 

Marta Selva Debat

 

 

Marta Selva Masoliver és llicenciada en història Moderna i Contemporània per la UAB, professora de Teoria i Anàlisi del Film i la Televisió de la URV i professora de màsters i diplomatures, així com tutora dels treballs de fi de grau.  A banda de la Codirecció, abans esmentada, de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona des de 1993-2003 i 2011-2015, és membre de la cooperativa Drac Màgic i  col·laboradora en diversos mitjans de comunicació com a analista política.

Entre 2003 i 2010 va ocupar el càrrec de Presidenta de l'Institut Català de les Dones. Durant el seu mandat va ser aprovada la Llei catalana de Dret de les dones a eradicar la violència masclista, així com el protocol marc d'actuació.

Feministes per la Independència, des de la voluntat de treballar  per "un nou país lliure, independent i feminista", estan organitzant periodicaments debats semblants a fi de reflexionar sobre si " Són possibles pràctiques feministes dins les institucions patriarcals?"

 

 

*Ca la Dona, carrer de Ripoll 25, dijous 13 d'octubre, a les 18:30h de la tarda.