Estats Units: Falten dones en Tecnologia Musical / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Música

En el Georgia Tech Center for Music Technology (GTCMT) de l'Institut Georgia Tech (Atlanta, EE UU), s'acaba de posar en marxa 'Women in Music Tech'.

 

 

tecnologia musical

El curs passat (2015-2016), es va constatar que en Tecnologia Musical només el 19% de l'estudiantat  graduats eren dones, i aquest semestre (tardor 2016), només el 16% eren dones. 'Women in Music Tech' ha nascut amb el propòsit que més dones s'incorporin en aquesta especialitat. El seu objectiu és la contractació i promoció del treball de la dona en aquest camp amb la fi d'obtenir un conjunt més equilibrat de les sol·licituds.

The Georgia Tech Center for Music Technology (GTCMT) és un centre internacional per a la investigació creativa i tecnològica de la música centrant-se en el desenvolupament i desplegament de tecnologíes musicals innovadores que transformen la forma en la que es crea música i experiència.

Les àrees en les que es treballa són composició, actuació, mobile music, procesament del senyal digital, musicalitat robòtica, fabricació de música interactiva, música en xarxa, percepció musical, teoria de la música i desenvolupament multimedia.