El capítol Europa Nord Amèrica de GAMAG es reuneix per primera vegada a Brussel·les

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

IMG 8837 còpia

Els pròxims dies 28 i 29 de juny, un grup d'integrants del capítol Europa-Amèrica del Nord de GAMAG faran una reunió d'aquest capítol regional, a Brussel·les, i participaran en una conferència que organitza el grup Verds del Parlament Europeu sobre Gènere i Justícia Fiscal.

 

Des de la Comissió de la Dona i Igualtat de Gènere (FEMM) de l'Eurocambra, de la qual en forma part l'eurodiputat Ernest Urtasun, la agrupació Verds serà redactora durant el pròxim curs polític d'un informe sobre "Els impostos són tema feminista". Aquesta serà la primera vegada que el PE es posicioni sobre aquesta tema.

 

IMG 8850 còpia

Ernest Urtasun, durant el 6 Trobada Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere

La invitació a participar en aquesta reunió va sortir de la Jornada que GAMAG va fer a Barcelona els passats 14 i 15 d'abril al Col·legi de Periodistes de Catalunya i que va ser organitzada per la Xarxa de Periodistes i Comunicadores amb Visió de Gènere a Catalunya que pertany a la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere.

La conferència que tindrà lloc, dimecres 29, és oberta als col·lectius interessats en aquesta qüestió i que tinguin presència a la capital comunitària. Les associacions feministes de periodistes i comunicadores poden convidar a organitzacions i amics que estiguin a Brussel·les i que estiguin interessats en aquests temes.

Per poder-hi assistir cal inscriure's a través d'aquest link

El dimarts 28 les participants en aquesta sessió es desplaçaran fins al Digital Leadership Institute per participar en un panel sobre la influència de les noves tecnologies en la igualtat a través del mitjans. A aquesta sessió la seguirà una reunió formal del capítol Europa - Amèrica del Nord de l'Aliança Global pel gènere a través dels mitjans. La reunió es farà a la seu de la Federació Internacional de Periodistes que és membre fundadora de GAMAG.

En aquesta reunió hi participaran representants de la International Women's Media Foundation (IWMF), la World Association of News papers and New Publishers (WAN-IFRA) i COPEAM que és el Permanent Conference of the Mediterranean Audiovisual Operators a més de la Xarxa Europea de GAMAG de la qual en forma part la Xarxa de Periodistes i Comunicadores amb Visió de Gènere de Catalunya.

En aquesta reunió s'avançarà en l'estratègia, consolidació i actuacions d'aquest capítol regional. La jornada s'acabarà amb la participació en una activitat de la Belgian Journalists on Information Technology.