L'Havana: Col·loqui Internacional sobre dona, mitjans i història / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

Dones i mitjans de comunicació en la història i la cultura de l'Amèrica Llatina i el Carib, és el títol del col·loqui internacional que es farà a la Casa de les Amèriques del 20 al 24 de febrer de 2017, com a continuació dels celebrats des de 1994 sobre dona i cultura llatinoamericanes i caribenyes. Les actes seran publicades, igual que les de col·loquis precedents amb la col·laboració d'universitats i d' agències de cooperació.

Els temes del Col·loqui seran: Premsa femenina versus Premsa feminista; Xarxes nacionals i internacionals de premsa de dones; Les dones en les noves plataformes comunicacionals; Equitat o sexisme: les dones i "els seus temes" i les dones i "els temes"; Dones en la gestió i direcció dels mitjans; Periodisme i literatura de dones: cròniques, testimonis, autoreferencialitat, biografies; Dones i publicitat en els mitjans: estereotips; i Representació de dones i mitjans en la literatura i les arts.

S'oferiran conferències magistrals i / o panells sobre els temes del col·loqui, així com lectures, concerts i exposicions d'escriptores i artistes cubanes.

A banda, està previst per l'any 2018, del 19 al 23 de febrer,  un altre Col·loqui Internacional amb el  tema Famílies i dones en la història i la cultura de l'Amèrica Llatina i el Carib.

 

E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ; Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la